Az év jogásza – 2018

2018-ban immár harmadik alkalommal hirdették meg a Wolters Kluwer Jogászdíj pályázatot, amellyel céljuk, hogy elismerjék a hazai jogász szakma kiemelkedő teljesítményt nyújtó szereplőit.

2018-ban rekord mennyiségű pályázat érkezett, ami azt jelzi, hogy egyre többen gondolják úgy, hogy érdemes magukat megmérettetni.

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy az “Év Jogásza” pályázaton a 30 év alattiak kategóriájában bekerültem a 3 jelölt közé, akik közül kiválasztják az év fiatal tehetségét!

Év jogásza jogászdíj - 2018

Év jogásza jogászdíj – 2018

 

 

A fejlődést ettől függetlenül is folytatom:  jelenleg a PricewaterhouseCoopers (PwC) adótanácsadó képzésén veszek részt, így a képzést követően bejegyzett adótanácsadóként is segíteni fogom Ügyfeleink boldogulását.

A Jogászdíjról nyilatkozta Tóth Gábor, a Wolters Kluwer Hungary Kft. ügyvezető igazgatója:

Magyarországon kevés elismerés jut az ügyvédeknek és általában a jogászoknak. Különösen igaz ez a szervezett, szakmai elismerésekre. A Magyar Ügyvédi Kamara díjain kívül nem is tudnánk igazán meghatározó díjat kiemelni, az állami kitüntetéseken kívül. Az volt a célunk, hogy a jogászokat olyan elismerésben részesítsük, mely nem egy életpályát díjaz, hanem az évről évre kiemelkedő egyéni és csapatteljesítményt.”

https://jogaszdij.hu/jeloltek-es-dijazottak-2018/

jogaszvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük